Меню
Количка

CRC

CRC Industries е световен лидер в производството на специални химикали за професионалисти в поддръжката и ремонта, обслужващи автомобилния, тежкотоварния, морския, електрическия, промишления, хардуерния и авиационния пазар.

CRC е основана през 1958 г. като консултанти по корозионна реакция с един продукт. Днес продуктите на компанията се продават в САЩ, Европа, Южна Америка и Тихоокеанския регион. CRC управлява 12 съоръжения, които произвеждат милиони аерозолни продукти всяка година. CRC е сертифицирана по ISO 9001 и се придържа към най-стриктните указания за качество във всички аспекти на изследванията, развитието и производството.

Спрей за почистване BRAKLEEN PRO е мощно и бързо изсъхващо почистващо средство за спирачни части. Спрей за почистване BRAKLEEN PRO:..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Спрей за почистване  POWER CLEAN PRO е почистващо средство на основата на разтворител и обезмаслител за обслужване и ремонт. Спрей з..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Спрей за отстраняване на уплътнения GASKET REMOVER PRO е смес от мощни разтворители, формулирани за бързо отстраняване на уплътнителен цимент, лепила ..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Почистващ препарат за клапани GDI VALVE CLEANER е специален почистващ препарат за смукателни клапани на бензинови двигатели с директно впръскване.&nbs..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Почистващ препарат за климатици  AIRCO CLEANER PRO е почистваща пяна за бързо отстраняване на отлагания и миризми в климатичните и вентилационни ..
41.58лв
без ДДС: 34.65лв
Почистващ препарат за карбуратори, EGR и дроселови клапи CARB & EGR CLEANER PRO е силна смес от разтворители за отстраняване на смоли, в..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Почистващ препарат за сензорите за въздушен поток AIR SENSOR CLEAN PRO е разтворител за почистване на сензорите за въздушен поток в инжекцио..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Универсален препарат за почистване на електроника  PRECISION CLEANER PRO е несъдържаща масло смес от разтворители за нежно отстраняване..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Почистващ препарат за двигател ENGINE CLEAN PRO е дълбокодействащ и мощен специален почистващ препарат за външните части на двигателя. ..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Мултифункционалeн спрей-смазка за смазване и защита 5-56 PRO отстранява влагата, задейства мокри двигатели, препятства отказите в електрическата систе..
18.87лв
без ДДС: 15.73лв
Спрей за отстраняване на ръжда RUST FLASH PRO e двойно по-силен срещу ръжда. Хладилният агент замразява напръсканата повърхност и разрушава ..
21.79лв
без ДДС: 18.16лв
Силиконов спрей SILICONE PRO e универсално синтетично масло за смазване и грижа за пластмасови и гумени повърхности. Освежава пластмасовите ..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Спрей-смазка за вериги CHAIN ​​​​LUBE PRO e свързваща смазка, проникваща дълбоко в звената на веригата,  която става адхезивна и устойч..
18.95лв
без ДДС: 15.80лв
Спрей против ръжда RUST OFF PRO е безкомпромисен проникващ продукт, който атакува ръждата и корозията, прониквайки през оксиди и замърсявания, за..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Вазелинов спрей-смазка HD VASELINE PRO e парафиново масло,на основата на чист бял вазелин, което се втвърдява до пастообразна консистенция н..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Силиконов спрей-смазка SILICONE GREASE PRO e универсално уплътняващо, плъзгащо, смазващо и защитно средство за пластмасови и гумени части. У..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Универсален спрей-смазка за движещи се части WHITE GREASE PRO e универсална, устойчива на натиск смазка за плъзгащи водачи, шарнири, панти и меха..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Високотемпературна грес HIGH TEMP GREASE е светлокафява универсална литиево-сапунена грес с EP добавки за високо налягане. Устойчива на темп..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Универсална грес MULTI GREASE е универсална литиева грес за високо налягане. Може да се използва за ролкови и плъзгащи лагери във всички нор..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Силно адхезивна грес SUPER ADHESIVE GREASE е светло-кафява, адхезивна литиева грес с EP добавки за високо налягане. С висока водоустойч..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Супер дълготрайна грес SUPER LONGTERM GREASE е черна, литиева консистентна смазка с MoS2 за екстремни налягания. Супре дълготрайна г..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Керамична грес CERAMIC PASTE PRO е универсална монтажна паста за керамика за противозадирни приложения. Без потенциал за галванична корозия;..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Медна грес COPPER PASTE PRO е висококачествена смазка на основата на мед против задръстване на механични части. Предотвратява студено заваря..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Детектор за теч на газ LEAK FINDER PRO e с бърза и надеждна детекция и локализация на изтичането на газ и загуба на налягането в тръби, системи п..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Показва 1 до 24 от 52 (3 страници)