Меню
Количка

ADLER

Восъците и маслата предлагани от ADLER са естествена защита за всички дървени повърхности.

Те позволяват на дървото да диша и му придава повърхност, която се чувства кадифено мека при допир. Естественият вид на дървесината също се засилва от тази обработка и в резултат е много привлекателно. Тези масла и вакси се предлагат в много разновидности и цветни нюанси, съответстващи на съответните дървесни видове.

 

ADLER е традиционен тиролски семеен бизнес, чието начало може да се проследи до 1934 г.. Клиенти на фирмата са дърводелци, хора от мебелната, прозоречната, паркетната и дървообработващата промишленост, специализирани дилъри, както и професионални потребители и DIY ентусиасти.

Финиш за дърво ADLER Legno- Wachs е универсална вакса за мебели и интериорни довършителни работи за самостоятелно и професионално използване. Бър..
40.50лв
без ДДС: 33.75лв
Универсално масло за мебели и вътрешни довършителни дейности. Бързосъхнещо масло за обработка на мека и твърда дървесина. Много добър капацитет за про..
54.00лв
без ДДС: 45.00лв
Масло ADLER Legno- Hartwachsol е екологично, универсално масло от твърд восък за непрофесионална и професионална употреба. Комбинация на базата н..
54.00лв
без ДДС: 45.00лв
Оцветено масло за дърво ADLER Legno- Color е универсално, оцветено масло за непрофесионална и професионална употреба. Цветно масло за третиране н..
54.00лв
без ДДС: 45.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)