Меню
Количка

Смазочни продукти

Смазочни продукти

ДИМАС ПЛАСТ се гордее с представянето на новата ни гама смазочни материали на Weicon.

Allround лубриканти са висококачествени греси с висока производителност съчетават изключителни характеристики на работа с максимална гъвкавост.

Anti- Seize - Смазки с висока ефективност и надеждна защита срещу корозия, износване, дифузия и студено заваряване (особено за неръждаеми стомани).

Монтажна паста Anti- Seize WEICON се използва като защитно, отделящо и смазващо средство за силно натоварени части. Идеално съвместимото твърдо съдърж..
9.64лв
без ДДС: 8.03лв
Високотехнологична монтажна паста Anti Seize High- Tech WEICON е устойчив на висока температура, има отлични разделителни характеристики, не е ме..
20.47лв
без ДДС: 17.06лв
Медна смазка Copper Paste WEICON е здравa и устойчива на корозия и се използва като монтажна смазка за всички видове резбови фуги и плъзгащи се п..
13.06лв
без ДДС: 10.88лв
Греси за индустрията AL-M WEICON намалява триенето и износването за дълго време и е подходящ за подвижни и плъзгащи лагери, фуги, лостове, плъзгащи во..
28.51лв
без ДДС: 23.76лв
Високопроизводителната грес AL-W WEICON е специална смазка и антикорозионна защита, която може да се използва и за подводни приложения. WEICON AL-W пр..
31.98лв
без ДДС: 26.65лв
Грес, устойчива на високи температури AL-H WEICON е подходящ за цилиндрични и плъзгащи лагери, фуги, шпиндели, шлицови валове и линейни системи за нас..
62.09лв
без ДДС: 51.74лв
Висококачествена универсална грес AL-F WEICON може да се използва за смазване на цилиндрични и плъзгащи лагери, фуги, лостове, плъзгащи се водачи, шп..
38.86лв
без ДДС: 32.38лв
Висококачествена универсална грес AL-T WEICON е универсално използвана високотемпературна грес за дълготрайно смазване. WEICON AL-T е подходящ за цили..
27.47лв
без ДДС: 22.89лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)