Меню
Количка

ELKAY

Elkay е семейна компания, която работи от 1960 г. Специализирана е в производството на химикали за естествен камък, химикали за строителството и химикали за автомобили, предлагайки надеждни продукти под марките Granit, Elkay, Thor и много други. Водещ производител е на лепила, химически анкери, шпакловки и продукти за грижа и защита на естествен камък в Турция. С ангажимент за предоставяне на цялостни решения за каменоделната индустрия, Elkay разширява продуктовата си гама в цялата индустрия за строителни химикали, включително цялостна грижа и почистване на каменни повърхности, предлагайки всичко за камъка.Износът на компанията достига над 50 държави.

Полиестерен кит Granit EB30 прозрачен е лепило за мрамор и камък е двукомпонентно прозрачно полиестерно лепило за мрамор, травертин, гранит, кера..
15.84лв
без ДДС: 13.20лв
Полиестерен кит Granit EB25 оцветен е лепило за мрамор и камък е двукомпонентно полиестерно лепило за мрамор, травертин, гранит, керамика, т..
9.01лв
без ДДС: 7.51лв
THOR ACRYLIC EB45А е супер прозрачно лепило на базата на акрил, специално формулирано за подравняване, скосяване, ламиниране и т.н. на всички вид..
41.57лв
без ДДС: 34.64лв
Епоксидно лепилото epoGRANIT е многофункционално структурно лепило със съотношение на смесване 1:1 на основата на епоксидна смола, без стичане, с..
52.73лв
без ДДС: 43.94лв
Епоксидно лепилото epoGRANIT е многофункционално структурно лепило на основата на епоксидна смола, устойчиво на влага, с изключително ясен прозра..
86.40лв
без ДДС: 72.00лв
Химически анкер GRANIT POLIEPOXY е 2-компонентна система за химическо анкериране на базата на полиестер и епоксид. GRANIT химически ..
10.48лв
без ДДС: 8.73лв
Цианакрилатно лепило с активатор GRANIT FA40 е професионално многофункционално лепило, което се състои от комплект лепила на основата на циа..
5.71лв
без ДДС: 4.76лв
GRANIT HIGHTACK е екологично еднокомпонентно, висококачествено професионално лепило с изключително висока начална лепливост, базирано на хибридна поли..
12.04лв
без ДДС: 10.03лв
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)