Меню
Количка

Масла и вакси

Масла и вакси

Не е задължително дървото да се нуждае от лакиране, за да бъде защитено от влага и други влияния. Особено в интериорните помещения е достатъчен восък, масло или комбинация от двата продукта, като Legno Hartwachsöl ( масло от твърд восък ). Подходящи са като защита на дървесината за всички видове твърда и мека дървесина.

 

Восъците и маслата от Legno са естествена защита за всички дървени повърхности. Те позволяват на дървото да диша и му придава повърхност, която се чувства кадифено мека при допир. Естественият вид на дървесината също се засилва от тази обработка и в резултат е много привлекателно. Тези масла и вакси се предлагат в много разновидности и цветни нюанси, съответстващи на съответните дървесни видове.

Поради обновяване на сайта, е възможно да има разлика, както на цените на продуктите, така и на техните наличности.

Офиса и склада на Димас пласт вече е на нов адрес:

БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бул."Асен Йорданов" 11 (сградата на Тих труд)

Финиш за дърво ADLER Legno- Wachs е универсална вакса за мебели и интериорни довършителни работи за самостоятелно и професионално използване. Бър..
40.50лв
без ДДС: 33.75лв
Универсално масло за мебели и вътрешни довършителни дейности. Бързосъхнещо масло за обработка на мека и твърда дървесина. Много добър капацитет за про..
54.00лв
без ДДС: 45.00лв
Масло ADLER Legno- Hartwachsol е екологично, универсално масло от твърд восък за непрофесионална и професионална употреба. Комбинация на базата н..
54.00лв
без ДДС: 45.00лв
Оцветено масло за дърво ADLER Legno- Color е универсално, оцветено масло за непрофесионална и професионална употреба. Цветно масло за третиране н..
54.00лв
без ДДС: 45.00лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)