Меню
Количка

Полиестерни втвърдители и разделители

Полиестерни втвърдители и разделители

Част от боите и лаковете, които се употребяват притежават способността да се втърдяват без помощта на втвърдители. Но съществуват и такива грундове и епоксидни смоли, които не биха могли да се втвърдят от само себе си. За тази цел е необходима употребата на втвърдители, които стимулират процеса на полимеризация. Покритията с бои, грундове и лакове, които се използват с втвърдител, имат по-голяма издръжливост. За успешната употреба на някои лакове, бои и грундове е неоходимо добавянето на разредител, с изключение на водоразтворимите бои и лакове, които се разреждат с вода.

Поради обновяване на сайта, е възможно да има разлика, както на цените на продуктите, така и на техните наличности.

Офиса и склада на Димас пласт вече е на нов адрес:

БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бул."Асен Йорданов" 11 (сградата на Тих труд)

Иползва се за ускоряване на втвърдяването на UV- китове и лепила, както и при по- дълбоки дупки (> 3 mm). Не се препоръчва употре..
22.01лв
без ДДС: 18.34лв
Иползва се за втвърдяване на голяма част от епоксиакрилатните и полиестерни китове и лепила.Използва се заедно с:Мармокит  1000 Марм..
8.37лв
без ДДС: 6.97лв
Иползва се за разделяне на полиестерни китове и лепила. Специален разредител за Мармокит 1000. Използва се заедно с:Мармокит ..
80.54лв
без ДДС: 67.11лв
Иползва се предимно за втвърдяване на течни китове и лепила. Използва се заедно с:Мармокит 1000 Мармокит SUPER Лепила за шлайф..
22.90лв
без ДДС: 19.08лв
Иползва се за втвърдяване на полиестерни китове и лепила.Използва се заедно с:Кит за мрамор 1000 Безцветен Кит за мрамор 1000 Водно прозр..
12.77лв
без ДДС: 10.64лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)