Меню
Количка

Полиращи пасти

Полиращи пасти

Menzerna разработва и произвежда полиращи смеси повече от 100 години.Когато Фридрих Менцер основава компанията в Пфорцхайм през 1888 г., полиращите агенти са сред основните продукти в местната бижутерска индустрия. Твърдите полиращи смеси се произвеждат предимно за часовникари и малки предприятия.

Сега Menzerna произвежда високоефективни полиращи агенти.Подкрепени от един век опит, ние разработваме и произвеждаме висококачествени твърди полиращи пасти, полиращи емулсии и полиращи средства за автомобили и полиращи средства за лодки от 1888 г. насам. Страстта към съвършенството е включена във всеки продукт на Menzerna, гарантирайки изключително качество и икономическа ефективност. Всички индустриални полиращи области на приложение са покрити с повече от 200 иновативни формули. Мрежа от клонове и дилъри снабдява индустрията и търговията по целия свят с първокласни полиращи смеси от Ötigheim в Германия. В допълнение към продуктовия бизнес, Menzerna е процесен партньор за индустриални предприятия. Експертът по полиране предоставя технически услуги, подпомагащи своите клиенти при оптимизирането на техните процеси на полиране.

Санитарна арматура:

Водещите производители на арматура за баня залагат на полиращите пасти Menzerna за механична повърхностна обработка. Целта на производителите е да поддържат процесите си рационализирани и нивата на скрап ниски. Това изисква прецизна обработка, особено при месинг. Не се допускат белези от полиране върху често сложните геометрии на работния детайл след полиране. От една страна, това е да се намали делът на ръчната последваща обработка. От друга страна, хромирането, което е нанесено галванично след полиране, може иначе да се отлепи. Menzerna предлага селекция от високоефективни полиращи пасти, които отчитат специалните изисквания на производството на фитинги.

Автомобилна индустрия:

Доставчиците на производителите на автомобили произвеждат в големи количества и доставят точно навреме. Алуминиевите декоративни облицовки, релсите на покрива, радиаторните решетки, джантите и вътрешните компоненти с покритие от пластмаса или дърво се полират в автоматизирани производствени линии. Постоянното качество и кратките времена за обработка са от значение. Особено при обработка на детайли с големи повърхности процентът на скрап трябва да бъде нисък. Menzerna е избраният партньор, когато става дума за надеждно снабдяване на напълно автоматизирани полиращи системи с полиращи емулсии. Разходни предимства чрез големи обеми с голяма гъвкавост и голямо разнообразие от продукти – Menzerna се справя с това предизвикателство всеки ден.

Кухненски съдове:

Производителите на съдове за готвене, прибори за хранене или кухненски мивки обръщат голямо внимание на висококачествените повърхности. Няма последващо покритие на продуктите. Това прави полирането особено важно. Домакинските стоки трябва да имат дълбоко, безупречно огледално покритие; дори едва видими следи от матиране и полиране не са приемливи. Menzerna предлага високоефективни полиращи смеси за индустрията за домакински стоки, което води до огледално покритие, което клиентите очакват от маркови продукти с високо качество.

Мебелна индустрия:

Тъмните цветове и най-високите изисквания за качество на повърхността правят полирането на мебели с покритие предизвикателство. За обработка на PU или PE покрития: Menzerna предлага подходящите процеси за полиране за мебелната индустрия. За автоматизирани плоски системи, роботизирани системи или на блока за ръчно полиране: Menzerna има правилния продукт за вашата работна среда. Емулсия, твърда полираща паста или политура: Menzerna постоянно предлага правилната комбинация от продукти за различни повърхностни качества до дълбок гланц и огледално покритие (визия на пиано). Чрез тясно сътрудничество с водещите производители на покрития, полиращите пасти Menzerna отговарят на изискванията на последното поколение покрития.

Музикални инструменти:

Производителите на цигулки и пиана се доверяват на Menzerna. Крайното огледално покритие, известно като „визия на пиано“, е от особено значение за тъмните покрития. За Менцерна това не е трик, а нещо естествено. Клиентите на Menzerna в сектора на музикалните инструменти са безкомпромисни, когато става въпрос за най-висок клас, най-деликатни повърхности. Най-дълбокото, равномерно огледално покритие постоянно осигурява впечатляващ външен вид за медни духови инструменти. Полирането с полиращи пасти Menzerna превръща саксофоните и тромпетите в истински скъпоценни камъни.

Бижутерия:

Когато Фридрих Менцер започва да произвежда полиращи смеси в Пфорцхайм през 1888 г., пастите за местната бижутерска индустрия са сред първите продукти. Оттогава Menzerna остава вярна на бижутерската индустрия с нейните високи стандарти. Само полирането превръща златните, сребърните и платинените бижута в луксозни артикули с безупречни, лъскави повърхности.

Поради обновяване на сайта, е възможно да има разлика, както на цените на продуктите, така и на техните наличности.
Твърда паста за полиране 523 NG е силно абразивна и бързо действаща паста за полиране на неръждаема стомана за постигане на равномерно покритие. ..
25.08лв
без ДДС: 20.90лв
Запечатваща паста Sealing Wax Protection Menzerna е стандартна запечатка, която придава дълбок брилянтен гланц на лакираната повърхност..
40.70лв
без ДДС: 33.92лв
Паста за полиране 1000 - силно абразивна Паста за полиране 1000 - силно абразивна
НАЙ-ПРОДАВАН
Полир паста Heavy Cut Compound 1000 Menzerna е политура за бързо отстраняване на следи от шлайфане.Бързо и основно елиминира драскотини, замъглява..
20.54лв
без ДДС: 17.11лв
Полир паста Heavy Cut Compound 1100 Menzerna е политура за отстраняване на следи от шлайфане. Нежното, но ефективно тайно оръжие срещу драско..
60.13лв
без ДДС: 50.11лв
Полир паста Medium Cut Polish 2400 Menzerna е течна алтернатива за лесна употреба. Най- доброто решение за работа за работа с течна паст..
29.98лв
без ДДС: 24.98лв
Паста за полиране 2500 - средно абразивна Паста за полиране 2500 - средно абразивна
НАЙ-ПРОДАВАН
Полир паста Medium Cut Polish 2500 Menzerna е класическата полирпаста за бързо почистване и отстраняване на следи от шлайфане. Осигурява..
27.86лв
без ДДС: 23.21лв
Паста за полиране 300 - супер абразивна Паста за полиране 300 - супер абразивна
ПРОМОЦИЯ НАЙ-ПРОДАВАН
Промоция: При закупуване на 1 l Паста за полиране 300 - супер абразивна получавате подарък Полираща гъба твърда - Червена Ø150 mm на ст..
38.79лв
без ДДС: 32.33лв
Паста за полиране 400 - силно абразивна Паста за полиране 400 - силно абразивна
ПРОМОЦИЯ НАЙ-ПРОДАВАН
Промоция: При закупуване на 1 l Паста за полиране 400 - силно абразивна получавате подарък Полираща гъба твърда - Червена Ø150 mm ..
34.19лв
без ДДС: 28.49лв
Супер финишна паста за полиране 3500 Супер финишна паста за полиране 3500
НАЙ-ПРОДАВАН
Супер финишна полир паста Super Finish 3500 Menzerna отстранява замъглявания и придава перфектен огледален гланц.Отстранява следи от полиране..
38.46лв
без ДДС: 32.05лв
Супер финишна паста за полиране 3800 Супер финишна паста за полиране 3800
ПРОМОЦИЯ НАЙ-ПРОДАВАН
Промоция: При закупуване на 1 l Супер финишна паста за полиране 3800 получавате подарък Полираща гъба мека - Зелена Ø150 mm на стойност 31.4..
31.05лв
без ДДС: 25.88лв
Твърда паста за полиране B4F Menzerna e полирпаста за всички пластмаси и естесвени материали ( рог, кехлибар и други). Бързо подготвя обработвана..
0.00лв
без ДДС: 0.00лв
Твърда паста за полиране 113GZ е абразивна паста с тройно действие. Много икономична за използване, дава добра крайна повърхност, подходяща за по..
15.11лв
без ДДС: 12.59лв
Твърда паста за полиране 439T е универсално бързодействащо преобразуващо съединение, за предполиране с широк спектър на приложение. Бързо пр..
42.77лв
без ДДС: 35.65лв
Твърда паста за полиране 456G Menzerna е специално създадена, за да помогнат на бижутерите да постигнат този професионален качествен завършек. Me..
45.26лв
без ДДС: 37.71лв
Твърда паста за полиране GW18 Menzerna бързо премахва драскотини и дефекти по повърхността. Предотвратява прекомерното нагряване на боядисани/ ла..
64.87лв
без ДДС: 54.06лв
Твърда паста за полиране 333 е абразивна паста на основата на хромов оксид. Бързо придава равномерно гланцов външен вид на повърхността. Изключит..
55.65лв
без ДДС: 46.38лв
Твърда паста за полиране P14F е полирпаста с бързо действие с добра абразивност и широка област на приложение. Същевременно придава и силен ..
28.23лв
без ДДС: 23.53лв
Универсална паста за полиране 3in1 - средно абразивна Универсална паста за полиране 3in1 - средно абразивна
ПРОМОЦИЯ НАЙ-ПРОДАВАН
Промоция: При закупуване на 1 l полир паста One-Step Polish 3in1 Menzerna получавате подарък Полираща гъба средно твърда - Жълта Ø150 m..
33.84лв
без ДДС: 28.20лв
Твърда паста за полиране Medium Cut Compound P164 Menzerna е универсална полираща смес със средно съдържание на мазнини. Придава добър ..
24.42лв
без ДДС: 20.35лв
Твърда паста за полиране P175 е супер фина, високо лъскава паста, която е подходяща за универсално приложение. суперфина паста за висок глан..
83.26лв
без ДДС: 69.38лв
Финишна полир паста Final Finish 3000 Menzerna е идеален за класическо отстраняване на ивици за перфектен гланц.Стандартната високогланцова политу..
22.70лв
без ДДС: 18.91лв
Финишна паста за полиране 480BLF Menzerna е завършваща паста разработена специално за алуминиеви повърхности, подходяща е същ..
22.08лв
без ДДС: 18.40лв
Финишна паста за полиране 495P Menzerna е универсална финишна паста от най- висок клас. Придава красив гланц на пластмаси. Подходяща и за че..
21.43лв
без ДДС: 17.86лв
Твърда паста за полиране G52 е супер финишна паста от най- висок клас. С многостранно приложение. Придава изключителен гланц, приложена особено в..
79.90лв
без ДДС: 66.58лв
Показва 1 до 24 от 87 (4 страници)