Меню
Количка

Полиуретанови лепила

Полиуретанови лепила

Повечето полиуретани са термореактивни полимери. Термореактивни полимери или термореактивна пластмаса са полимери, които се втвърдяват при нагряване. Често стайната температура е достатъчна, за да осигури топлината, необходима за поставяне на полиуретанови лепила. Лепилото се прилага като течност или в някои случаи, когато е модифицирано като паста.

Полиуретановите лепила могат да се употребяват върху почти всички нормални материали, порести или не- дърво, метали, каучук, втвърдена епоксидна, кожа, плочки и стъкло, много пластмаси, бетон и тухла, списъкът продължава.

Те обикновено се предлагат като уплътнители, лепила или висококачествени постелки, които могат да бъдат боядисани за разлика от силиконовия уплътнител.

Everclear 100 liquid, течно 2К PUR-лепило, без промяна на цвета, UV-стабилно, не съдържа разтворители, може да се шлайфа и полира след 36-48 ч. (20°С)..
156.23лв
без ДДС: 124.98лв
Huperclear gel-like, гелообразно 2К PUR-лепило, без промяна на цвета, UV-стабилно, не съдържа разтворители, може да се шлайфа и полира след 2 ч. (20°С..
210.35лв
без ДДС: 168.28лв
Everclear 225 ,  2К PUR - лепило в картуч, който е без VOC, гелообразен за вертикално приложение, както и за широка фуга. За дълготрайно залепван..
133.79лв
без ДДС: 107.03лв
За залепване на вътрешни конструкции като кухненски плотове в хоризонтално и вертикално положение при невидими части. Висока лепливост към метал, ABS,..
55.01лв
без ДДС: 44.01лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)